Lämpimästi tervetuloa!

Ilo saada sinut vieraaksemme. Toivomme että nautit ajastasi tunnelmallisessa saunasamme. Baari ja putiikkimme ovat oivia paikkoja ajanviettoon erinomaisen ruoan ja ostosten merkeissä.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysymyksiä vierailuusi liittyen otathan yhteyttä meihin. Olemme täällä sinua varten.

Ohjeita saapujille

Parkkipaikkoja löytyy Valurinkadulta oven läheisyydestä. Sauna sijaitsee Ala-Emalin rakennuksessa. Pääovilta sisään käydessäsi kävele edessäsi olevan käytävän päähän. Siellä näet UUNISAUNA kyltin.

Henkilökuntamme on aina paikalla ja toivottaa teidät tervetulleeksi saunaan. Saunojien käytössä on wc seka kaksi erillistä pukuhuonetta ja suihkua.

Saunallamme on anniskeluoikeudet joten omien juomien juominen on kielletty. Baarimme laadukas valikoima palvelee teitä koko saunomisen ajan joten jätäthän omat juomat kotiin.

Uiminen joessa ei ole kielletty, mutta se on tehtävä omalla vastuulla. Virtauksen voimakkuus vaihtelee vuoden ajan suhteen. Pohjassa saattaa olla myös teräviä esineitä joten uimatossut kannattaa varata mukaan.

Ennen saunaan astumista peseydythän kunnolla. Käytössäsi on saunamme ihanalta tuoksuva saippuamme. Saatavilla on myös peflettejä.

Saunojat voivat lisätä itse puita saunanpesään. Parhaat löylyt syntyvät kun pesässä on kunnon liekki.

Liiku saunatiloissa varovasti. Lattia voi olla paikoin liukas samoin ulkorappuset. Varo päätäsi, saunaamme astuessa täytyy pidemmän vähän nöyrtyä.

Tutustu saunaan & kabinettiin