virkistyspäivät

Työhyvinvointia historiallisessa ruukissa

Etsitkö vähän erilaisia ideoita ja aktiviteetteja yrityksenne tiimin yhteishengen kohottamiseen? Valitse juuri teidän tiimillenne sopiva ohjelma ja viettäkää rentouttava päivä yhdessä.

ASIAKASKERTOMUS

" Virkistyspäiväämme kuului maalauskurssi, jooga, sauna sekä ruokailu. Kaikki ennakkojärjestely sekä päivä sujuivat kätevästi. Moni paluumatkalla sanoi haluavansa tulla uudestaankin."

Mervi, Helsinki

Virkistyspäivä

Erikokoisia ideoita virkistyspäivän viettoon. Tutustu tarjontaamme ja suunnittele juuri tiiminne näköinen ja kokoinen virkistyspäivä Uunissa!

Saunominen

Sopii pienemmälle työporukalle. Varatkaa sauna ja viihtykää ruokaillen saunatuvassa. Saunominen on kiva lopetus virkistyspäivään.

lue lisää saunasta

Kabinetti

Kabinetti toimii 20 hengen mukavana tukikohtana. Nauttikaa aamiainen minkä jälkeen virkistyspäivän tekemisen lomassa on helppo ruokailla ja kahvitella samassa tilassa.

lue lisää kabinetista

Elämykset

Päivään voi sisällyttää yhden tai pari kivaa yhdessä tekemistä. Tutustu elämyksiimme ja muotoillaan teille kiva päivä Karkkilassa.

lue lisää elämyspaketeista

Tehdassali

Isompikin työporukka mahtuu Uuniin. Tilassa on istumapaikat 50 hengelle. Virkistyspäivä on mahdollista ryhmittää pienryhmien workshopeilla sekä yhteisellä kiinnostavalla luennolla.

katso kuvia tiloista

Ota yhteyttä

Kerro toivomanne virkistyspäivän ajankohta ja henkilömäärä. Mikäli jokin elämyksistämme olisi mieluinen kannattaa sekin mainita niin voimme selvittää saatavuuden jo alustavasti.

Muut palvelumme yrityksille

psst! Alla lisää palveluistamme yrityksille.

Kokoukset

Tutustu kokouspaketteihimme ja tulkaa viettämään tuottava co-working päivä vanhaan ruukkiin.

Lue lisää

Asiakastapahtuma

Tulossa kansainvälisiä vieraita? Uniikki boutique sauna ja yksilölliset palvelumme takaavat onnistuneen yhteistyökumppanin muistamisen.

Lue lisää

Pikkujoulut

Joulu tulee joka vuosi ja Uunissa on tunnelmallisimmat puitteet pikkujoulujen viettoon.

Lue lisää