Ajatus saunasta

Kun vanha ovi potkaistiin pihalle ja takaa avautui hiljalleen virtaava jokinäkymä, ajatus oli selkeä: Tähän täytyy tehdä sauna!

Me

Päätös ei ollut harkittu ja saunaksi sopivia toimitiloja ei varsinaisesti edes oltu etsitty. Vanha tehdas lumosi sinne eksyneen elokuvalavastajan ja lopputulos on nykyinen Uunisauna. Vanhan Högforsin tehtaan emalointihallin remontointi alkoi syksyllä 2021 ja sauna avattiin seuraavan vuoden kesällä 2022. Ideat kypsyivät ja lämpenivät niin että vanhasta hallista päätettiin tehdä juhlatila ja saunaputiikki. Paikka on eksoottinen miljöö ja ihastuttanut jokaisen kävijän.

Uunisaunan takana on meitä on nykyään kaksi.

Juulia Jokinen on luonut Uunisaunan konseptin ja perustanut tämän uniikin ihmeen Karkkilaan. Juulia jatkaa tulevaisuudessa saunan tuotteiden ja verkkokaupan kehitystä.

Helsingistä Karkkilaan yhtälailla eksynyt Tara astui saunazenzein saappaisiin vuoden 2023 alussa. Hän pitää päivittäistä huolta saunasta ja suunnittelee onnistuneet illanvietot yhdessä asiakkaidemme kanssa. Taralla on pitkä kokemus ravintola-alalta ja hyvinvointipalveluista.

Joka viikko meille pulppuaa uusia ideoita saunomiseen liittyvistä palveluista ja tuotteista mitä tulevaisuudessa on tuoda asiakkaiden iloksi ja nautittavaksi. Niistä voit lukea blogissamme ja seurata saunanelämää instagrammissa @uunisauna.

Uunisaunan perustavana intohimona on ollut räätälöidä vieraille unohtumattoman elämys. Högforsin ruukin kokonaisuus houkuttelee Karkkilaan yöpymään myös kotimaanmatkailijoita, sillä koettavaa ja tekemistä riittää. Saunan lempeät löylyihin uskaltautuvat myös kansainväliset vieraat.

LÄMPIMIN TERVEISIN,

UUNISAUNA, JUULIA & TARA